Xopero ONE pentru Microsoft 365

Restaurare de date și backup pentru Microsoft 365

Protecție automată completă a datelor tale critice: Outlook, OneDrive, Calendare, Contacte, Echipe* și SharePoint*. Îndepliniți cu ușurință modelul de responsabilitate comună al Microsoft.

MS365
Checked box

Protecție a datelor Microsoft 365 fiabilă și flexibilă

Checked box

Retenție, versiuni și compresie pentru backup mai rapid

Checked box

Protecție pentru un număr infinit de utilizatori - se adaptează la organizația dvs.

Checked box

Folosiți soluții de stocare proprii sau soluțiile Xopero - pentru orice cloud S3 compatibil sau on-premise

Backup pentru Microsoft 365

Backup pentru suita Office 365

Backup pentru Office 365 - Căsuțe poștale, Contacte, Calendar și date de pe OneDrive. Implementare on-premise sau în cloud. Datorită recuperării granulare, restaurați orice, oricând la destinația originală sau diferită. Nu pierdeți accesul la datele dvs.!

Backup pentru suita Microsoft 365 Backup pentru OneDrive
office exchange
Backup pentru Exchange Backup pentru căsuțe poștale
outlook microsoft people calendar
Backup pentru Calendar Implementare on premise sau în cloud
microsoft cloud
Recuperare granulară
office

Backup pentru Exchange

Protejați căsuțele poștale, folderele, contactele sau mesajele individuale cu fișiere atașate. Restaurați orice - de la un singur mesaj de e-mail la căsuțe poștale întregi - oricând aveți nevoie.

microsoft cloud

Backup pentru OneDrive

Asigurați-vă că datele dvs. OneDrive nu sunt doar stocate în siguranță, ci și criptate și protejate împotriva oricărui eveniment și puteți recupera întotdeauna toate fișierele sau numai fișierele alese.

mail

Faceți backup pentru căsuțele poștale Office 365

Alegeți una, mai multe sau toate căsuțele poștale ale companiei pe care doriți să le protejați. Setați cu ușurință un plan de backup pentru a vă asigura că datele dvs. SaaS sunt sigure și recuperabile.

calendar

Backup pentru Calendare

Protejați-vă calendarele, evenimentele, sarcinile și notele pentru a vă asigura că atât dvs., cât și copiile datelor din calendare sunt întotdeauna actualizate.

Accesibil și Recuperabil

Backup M365 complet

Protecție fiabilă și flexibilă a suitei dvs. Microsoft 365 în mai puțin de un minut - on-premise sau în cloud. Asigurați-vă că datele dvs. sunt accesibile și recuperabile atunci când aveți nevoie de ele. Gestionați totul în cea mai simplă și mai intuitivă consolă de până acum!

Backup pentru Office 365 (acum Microsoft 365 Backup)

Protejați mii de utilizatori într-o singură implementare. Pur și simplu adăugați organizația dvs., alegeți datele de protejat, atribuiți-le unor planuri predefinite sau personalizate, astfel încât backup-urile să fie efectuate automat.

 • On-premise sau în cloud

  Alegeți dacă stocați copii pe mașina dvs. locală, în cloud - AWS sau Azure - sau în sistem hibrid. Folosiți regula de backup 3-2-1 și aveți garanția că datele dvs. sunt în siguranță.

 • Backup automat bazat pe plan

  Setați un plan de rezervă o dată - alegeți unul predefinit sau personalizați-l pe al dvs. - inclusiv pentru date, stocare, programator și setări avansate și va rula automat.

 • Backup criptat

  Datele dvs. sunt criptate fie în timpul executării backup-ului pe dispozitiv, fie în repaus în depozit, astfel încât să fiți sigur că nimeni nu vă poate decripta și citi datele.

office solution
office optimalization

Optimizarea Backup-ului pentru Office 365

Vă respectăm spațiul de stocare - datorită reținerii, versiunilor și comprimării datelor, backup-ul nostru pentru Microsoft 365 este mai rapid, spațiul de stocare este economisit și nu are niciun impact asupra activității dvs. curente.

 • Compresia de backup

  Alegeți algoritmul și nivelul de compresie preferat. Asigurați un backup mai rapid, cu transfer și utilizare a rețelei mai mici. Reduceți utilizarea stocării fără impact asupra conformității datelor.

 • Versiune și reținere flexibile

  Setați cu ușurință versiunea și a timpului de păstrare în funcție de strategia companiei dvs. Stocați toate versiunile, definiți numărul de copii sau timpul în care trebuie păstrată o anumită copie pentru a optimiza capacitatea de stocare.

 • Scheme avansate de reținere

  Setați schema de reținere de rezervă care corespunde politicii, dimensiunii și strategiei dvs. Vă oferim o gamă largă de posibilități - de la cele mai simple la cele mai avansate. Forever incremental, FIFO sau GFS - alegeți-l pe cel potrivit dvs.

Utilizabilitate și management central

Profitați de interfața ușor de utilizat și bazată pe panoul de control al consolei noastre de administrare. Aveți acces oriunde, oricând. Este greu de spus cât de simplă și intuitivă este interfața, dar odată ce o vezi, nu te vei mai uita la alta.

 • Management ușor de utilizat

  Organizare, copii, organigrama companiei, aplicații protejate, rezumatul planurilor, informații detaliate și jurnalele de evenimente - gestionați-vă suita Microsoft 365 în cel mai simplu și mai intuitiv mod.

 • Scalabilitate nelimitată

  Creșteți la un număr nelimitat de utilizatori. Adăugați sau ștergeți-le din organizația dvs., iar planurile de rezervă se vor ajusta automat la setările Microsoft 365.

 • Căutare simplă, dar avansată

  Răsfoiți cu ușurință prin copiile de rezervă folosind filtre de căutare avansată pentru a găsi anumite foldere, proprietari, fișiere atașate, e-mailuri și pentru a alege datele pentru restaurare.

office management
disaster recovery

Recuperare inteligentă

Asigurați-vă că puteți restaura datele șterse chiar și după păstrarea implicită în aplicațiile Microsoft. Păstrați datele accesibile și recuperabile din orice moment în timp. Restaurați doar un singur tip de date sau toate resursele organizației.

 • Recuperare granulară

  Profitați de recuperarea granulară, rapidă și pentru un moment dat doar a anumitor tipuri de date - foldere, cutii poștale, documente, anumite e-mailuri sau toate resursele.

 • Recuperare între utilizatori

  Restaurați datele protejate la destinația inițială a utilizatorului sau alegeți una diferită din suita dvs. Microsoft 365.

 • Recuperare inteligentă în pachet

  Recuperare bazată pe plan, restaurare Bare Metal, recuperare pe mai multe platforme - toate funcțiile noastre inteligente sunt diponibile într-un singur pachet. Fără costuri suplimentare.

De ce să folosiți backup pentru Microsoft 365?

Microsoft asigură disponibilitatea ridicată a aplicațiilor, dar vă protejează datele într-un model de responsabilitate partajată. Protecția datelor și backup-ul pentru Office 365 sunt responsabilitatea dvs. Lăsați Xopero să asigure o protecție pentru backup-ul Microsoft 365, respectarea datelor și recuperare. Vă vom proteja datele de:

trash Ștergeri de hard accidentale
spider Comportament rău intenționat al (foștilor)angajați
cyberthreat Amenințări cibernetice
scale Sancțiuni legale și de conformitate
fire Timp de nefuncţionare
calendar Lacune în politica de reținere

Backup pentru Office 365 - aplicații acceptate

exchange outlook microsoft people calendar microsoft cloud
sharepoint În curând
microsoft teams În curând

Premii și referințe

2019 Service of the Year
Finalist 2019 Service of the Year Xopero Cloud
2019 Service of the Year
Finalist 2019 Service of the Year Xopero Cloud
PC-World
Clasamanet Cel mai bun backup 2018
ComputerWorld
Mențiune de onoare Best in Cloud 2017 Secure cloud
IT-Professional
Premiu Produsul anului 2017 Alegerea redacției
CRN-Polska
Finalist of 2016 Cupa Vademecum pentru VAR și integratori Cloud Platform
2019 Service of the Year
Finalist 2019 Service of the Year Xopero Cloud
2019 Service of the Year
Finalist 2019 Service of the Year Xopero Cloud
PC-World
Clasament The best backup of 2018
ComputerWorld
Mențiune de onoare Best in Cloud 2017 Secure cloud
IT-Professional
Premiu Produsul anului 2017 Alegerea redacției
CRN-Polska
Finalist 2016 Cupa Vademecum pentru VAR și integratori Cloud Platform