Xopero ONE pentru VMware

#1 dintre soluțiile de backup VMware

Software-ul de backup VMware de înaltă performanță, puternic, care conduce operațiunile IT virtuale.

VMware
Checked box

Protecție de încredere pentru întregul mediu virtual

Checked box

Backup de înaltă performanță pentru a reduce costurile și cheltuielile administrative

Checked box

Utilizarea optimizată a resurselor pentru restaurarea rapidă și fără stres a datelor

Checked box

Sistem de stocare multiplă - păstrați-vă datele on-premise sau în cloud

SOLUȚIA DE BACKUP VMWARE #1

Cel mai profesional backup VM virtual

Protecția la nivel exterprise a mediilor dvs. virtuale nu trebuie să fie copleșitoare. Xopero ONE Backup & Recovery pentru VMware vSphere se remarcă prin simplitate, rentabilitate și fiabilitate, îndeplinind așteptările celor mai solicitante medii virtuale și hibride.

Performanță ridicată de backup VMware
Integrare avansată VMware Instrument de backup VM bazat pe plan
Recuperare completă a datelor VMware Backup consecvent, bazat pe imagini
Ușor de utilizat, interfață super prietenoasă
robot

Interfață super prietenoasă

Luăm foarte în serios uzabilitatea pentru a ne asigura că puteți folosi cu ușurință chiar și cele mai avansate funcții. Este greu de spus cât de simplă și intuitivă este consola noastră, dar odată ce o veți testa, vă veți convinge cu siguranță de asta!

gear

Sistem multi-stocare

Xopero ONE este compatibil cu majoritatea sistemelor de stocare NAS sau cloud. Păstrați-vă backup-urile local sau într-un cloud (Amazon S3, Azure, Google, Wasabi și altele) - oriunde doriți.

clipboard

Backup bazat pe plan

Pregătiți-vă în câteva minute. Alegeți un plan de backup predefinit sau personalizați-l pe al dvs. pentru a adapta protecția datelor VM la nevoile organizației dvs. și la ritmul operațiunilor IT.

servers

Transfer fără LAN

Reduceți încărcarea rețelei dvs. de producție și accelerați o copie de rezervă cu moduri de transfer de date fără LAN (HotAdd și transport SAN) și nu este nevoie de optimizare suplimentară.

SOFTWARE DE BACKUP VMWARE

Backup pentru VM simplu prin design

Protecție completă a datelor pentru sarcinile de lucru ESXi autonome și gestionate de VMware vCenter, care vă permit să vă bucurați de toate beneficiile virtualizării fără întreruperi. Începeți în câteva minute și profitați de toate funcțiile de clasă enterprise cuprinse în cea mai ușor de utilizat consolă centrală de management.

Stimulați backup-ul VMware

Creați copii de rezervă bazate pe imagini, incrementale și care țin cont de aplicații pentru VMware vSphere și ESXi. Setați în câteva minute, reduceți cheltuielile administrative, astfel încât să vă puteți concentra pe sarcinile principale. Aveți garanția că mediul dvs. virtual este protejat în mod fiabil.

 • Software de backup VMware fără agent

  Setați în câteva minute și efectuați cu ușurință backup-uri fără agent ale mediilor autonome ESXi și vCenter, astfel încât să vă puteți simplifica și accelera operațiunile IT.

 • Backup-uri consistente, bazate pe imagini

  Efectuați copii de rezervă bazate pe imagini ale mașinilor virtuale, inclusiv toate datele de pe disc și fișierele de configurare. Protejați întreaga VM și păstrați datele aplicației consecvente în copie. Se aplică chiar și pentru o mașină de lucru, fără niciun impact asupra performanței acesteia.

 • Backup-uri incrementale pentru VM

  Faceți copii de rezervă numai pentru anumite blocuri de date care s-au schimbat de la cel mai recent backup pentru a reduce timpul și utilizarea stocării.

backup
scalability

Recuperarea datelor VMware fără stres

Virtualizarea reduce volumul de muncă, optimizează utilizarea resurselor, sporește agilitatea companiei și permite un timp de funcționare mai bun. La fel și pentru Xopero ONE Backup & Restore. Aducem accesibilitate și recuperabilitate în mediul dvs. virtual, astfel încât să puteți relua operațiunile IT în câteva minute.

 • Recuperare completă a datelor VMware

  Recuperați una sau mai multe mașini virtuale esențiale cu toate datele de pe disc și fișierele de configurare la cea mai recentă stare sau la un moment anterior pentru a vă relua operațiunile IT în câteva minute.

 • Restaurare granulară

  Accesați orice fișier direct din backup-ul VM sau conectați întreaga unitate la orice mașină existentă prin iSCSI.

 • SLA îmbunătățit

  Îmbunătățiți obiectivele de timp de recuperare (RTO) și îndepliniți obiectivele punctului de recuperare așteptat (RPO) mai eficient, alegând Xopero ONE Backup & Restore pentru VMware.

Caracteristici de clasă enterprise ușor de folosit

Nu oferim doar un instrument de backup VMware. Cu tehnologia noastră securizată și sigură, caracteristici de clasă enterprise și management foarte prietenos, vă asigurăm protecția datelor, accesibilitate și recuperabilitate, astfel încât să vă puteți continua operațiunile IT în ritmul dvs., fără întreruperi.

 • Personalizarea planului de backup VMware

  În timp ce setați un plan de backup, controlați totul - modalitatea de execuție a backup-ului, criptarea, compresia, versiunea, păstrarea și multe altele.

 • Retenție pe termen lung și GFS

  Utilizați o schemă de rotație de rezervă GFS pentru arhivarea datelor pe termen lung. Configurați cicluri de backup separate pentru a efectua o nouă copie de rezervă în fiecare zi, săptămână sau lună. Stocați datele pentru o lungă perioadă de timp, menținând în același timp utilizarea minimă a stocării.

 • Securitate la nivel înalt

  Criptare AES avansată, transfer SSL, Secure Password Manager și niciun punct de eșec unic - vă asigurăm cel mai înalt nivel de securitate și garanție de protecție a datelor, astfel încât să vă puteți concentra asupra sarcinilor dvs. de bază.

recovery

Management super prietenos

Luăm foarte în serios uzabilitatea pentru a ne asigura că puteți folosi cu ușurință chiar și cele mai complexe funcții de backup VMware. Utilizați virtualizarea pentru a simplifica procesele IT, iar software-ul dvs. de backup VMware ar trebui să funcționeze la fel.

Management central bazat pe web

Gestionați protecția datelor VMware oriunde, chiar printr-o consolă de management nativă în cloud. Nu este nevoie de instalare.

Panouri de control bazate pe date

Panouri de control puternice, proiectate cu precizie, care combină ușurința de utilizare și managementul precis.

Management pe mai multe niveluri

Adăugați cu ușurință conturi noi, setați roluri și privilegii. Acordați sau limitați permisiuni specifice pentru a avea mai mult control asupra securității.

Monitorizare avansată

Urmăriți toate acțiunile efectuate în sistem, fiți la curent, luați decizii rapid.

Interfață super prietenoasă

Tablouri de bord atractive, statistici vizuale, acțiuni în timp real - toate la îndemâna dvs.

Va fi prietenie la prima vedere!

Premii și referințe

2019 Service of the Year
Finalist 2019 Service of the Year Xopero Cloud
2019 Service of the Year
Finalist 2019 Service of the Year Xopero Cloud
PC-World
Clasamanet Cel mai bun backup 2018
ComputerWorld
Mențiune de onoare Best in Cloud 2017 Secure cloud
IT-Professional
Premiu Produsul anului 2017 Alegerea redacției
CRN-Polska
Finalist of 2016 Cupa Vademecum pentru VAR și integratori Cloud Platform
2019 Service of the Year
Finalist 2019 Service of the Year Xopero Cloud
2019 Service of the Year
Finalist 2019 Service of the Year Xopero Cloud
PC-World
Clasament The best backup of 2018
ComputerWorld
Mențiune de onoare Best in Cloud 2017 Secure cloud
IT-Professional
Premiu Produsul anului 2017 Alegerea redacției
CRN-Polska
Finalist 2016 Cupa Vademecum pentru VAR și integratori Cloud Platform